zwaar smeedijzeren hekwerk

Smederij van Baars

smeedijzeren poort, zwaar massief smeedwerk

Voor een natuurbegraafplaats smeedde smederij van Baars zwaar massief smeedijzeren  hekwerk en poorten. Geheel van massief staal, op traditionele manier gesmeed.

Een smeedijzeren hek, poort of balkonhek maken we letterlijk en figuurlijk passend bij uw huis en wens, voor huizen met een landelijke of monumentale uitstraling is siersmeedwerk op de klassieke wijze waarschijnlijk het meest passend, bij modernere architectuur is juist modernere smeedwerk meer voor de hand liggend. Naast de authentieke uitstraling kunnen we ook de grote duurzaamheid van smeedijzeren hekwerk en poorten als belangrijk voordeel aanmerken. Smeedijzeren poorten en hekken kunnen we op traditionele en monumentale manier smeden. Met authentieke verbindingen zoals klinknagels, pen gat verbindingen, zwaluwstaarten of spieën. Maar ook traphekken, trapleuningen, videhekken, railingen, sierhekken, inbraakbeveiliging, smeedijzeren binnendeuren en andere interieurhekken worden door smederij van Baars vakkundig gesmeed.

Meer poorten en hekken: www. smederij/poorten

zwaar smeedijzeren hek en poort

zwaar smeedijzeren hek en poort


zware smeedijzeren poort

zware smeedijzeren poort

Smederij van Baars

Antonie van Baars groeide op rond en in de smidse waar zijn vader in 1972 als smid begon, en nam in 1992 de smeedhamer over. Fraai smeedwerk valt of staat niet alleen bij technische vaardigheden, ook de creativiteit van de smid is van belang. Een smid kneedt en smeedt het harde metaal met hamer en aambeeld in vorm en brengt het hiermee tot leven. Antonie van Baars denkt graag met al uw plannen mee.. en volgt zelf het hele project van idee tot eindproduct. www.smederijvanbaars.nl