gordijnroede zwart

Smederij van Baars

Gordijnroede zwart

Gordijnroede zwart. Smederij van Baars Asten maakt ook gordijnroeden voor u op maat. In zwart smeedijzer, of antraciet. Een authentieke uitstraling voor uw interieur. De smeedijzeren gordijnroedes hebben een ambachtelijke uitstraling. De roedes zijn in verschillende diktes leverbaar. Ook de muursteunen zijn er in verschillende uitvoeringen. Alles wordt naar wens en op maat gemaakt.

gordijnroede zwart

gordijnroede

Meubels

Smeedijzeren meubels zoals tafelonderstellen, sitetables, stoelen en [tuin]banken kunnen een klassieke uitstraling hebben. Maar zeker ook in een eigentijdse sfeer gemaakt worden. Interieur smeedwerk heeft een stoere en ambachtelijke uitstraling, zoals gesmede gordijnroedes, kapstokken, boekenrekken en zelfs douches van smeedijzer. Of gesmede wijnrekken voor in de wijnkelder, met een smeedijzeren poort ervoor.  Of smeedijzeren binnendeuren.

gordijnroede

gordijnroeden

 

meer ideeën voor uw interieur vindt u op mijn site: www.smederijvanbaars.nl

Smederij van Baars

Antonie van Baars groeide op rond en in de smidse waar zijn vader in 1972 als smid begon, en nam in 1992 de smeedhamer over. Fraai smeedwerk valt of staat niet alleen bij technische vaardigheden, ook de creativiteit van de smid is van belang. Een smid kneedt en smeedt het harde metaal met hamer en aambeeld in vorm en brengt het hiermee tot leven. Antonie van Baars denkt graag met al uw plannen mee.. en volgt zelf het hele project van idee tot eindproduct. www.smederijvanbaars.nl